Lars Thomsen ny fankoordinator i AaB

2. april 2014 kl. 14:44

Således bliver det fremadrettet Lars Thomsen, der skal varetage rollen som AaB’s officielle fankoordinator. Lars har været AaB-fan siden barns ben, er tidligere bestyrelsesmedlem i AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, samt ansat i AaB’s salgsafdeling i mere end ni år, hvortil nu kommer rollen som fankoordinator.

- Formålet med fankoordinatorposten er at forbedre samarbejdet og dialogen mellem klubben og alle grupper og typer af fans. Sidstnævnte betyder, at jeg ikke kun er fankoordinator for de aktive fans i stemningsområdet på Spar Nord Tribunen, men i lige så høj grad for børne- og familietribunen på 3F Tribunen, og for de AaB-fans, som har haft sæsonkort på langsiden i 30 år, fortæller Lars Thomsen til aabsport.dk

- Jeg er endvidere også fankoordinator for AaB-fans andre steder i landet end lige i Aalborg/Nordjylland, f.eks. vores officielle fanklub, AaB Support Clubs afdeling i København, samt for både officielle og uofficielle grupperinger, lyder det videre fra Lars Thomsen, der altså skal fungere som bindeled mellem fans og klubben, hvilket skal forstås på den måde, at alle er velkomne til at kontakte Lars med ris og ros, gode idéer, problemer af enhver fanrelateret art, eller på anden måde noget man gerne vil snakke med klubben om.

Har du noget du gerne vil vende med AaB’s nye fankoordinator, så kontakt Lars Thomsen på lt@aab-as.dk

'