Formstærke mandskaber mødes

19. april 2014 kl. 14:39

Randers FC har således ikke tabt et opgør på udebane i Superligaen siden september 2013, og de efterfølgende otte udekampe har blandt andet budt på 1-1 resultater hos såvel FC København som FC Midtjylland.

KK4AaB’s cheftræner Kent Nielsen udtaler:

- Randers har hentet syv point i sine tre seneste kampe, så det er to hold med en god fornemmelse, der løber på banen i morgen, hvorfor man kan forvente et optimistisk opgør.

- Vores fokus er at følge op på vores fine indsats i Viborg og vores seneste hjemmekamp mod Brøndby. I begge kampe har vores supportere været med til at skabe en fantastisk ramme, hvilket hjælper spillerne til at finde det bedste frem i sig selv, siger Kent Nielsen.

- Randers er et hold med en god organisation og farlige omstillinger, og så råder man over en notorisk målscorer i den tidligere AaB’er Ronnie Schwartz.

- Vi har i de seneste kampe vist flere vigtige facetter af vores spil; vi har fightet og leveret dygtigt forsvarsspil, vi har været gode til at kontrollere tingene og samtidig har vi vist målsøgende og smukt angrebsspil.

- Målet er igen at præstere optimalt med en helstøbt indsats, som kan gøre det vanskeligt for Randers i morgen, lyder det fra Kent Nielsen, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Rasmus Jönsson, Henrik Dalsgaard og Christian Rye er fortsat ukampdygtige.

Du kan stadig i forsalg sikre dig en billet her. Ligeledes kan der søndag købes billet i billethusene på Nordjyske Arena, som åbner kl. 16.00 - en time før kickoff.

'