AaB tager afsked med Due

30. april 2014 kl. 10:02

Anders Due blev i januar 2008 hentet til AaB fra hollandske Vitesse Arnhem, og siden er det foreløbig blevet til 187 officielle kampe og 18 scoringer i AaB-dragten.

AD1- Sammen med Anders vi blevet enige om, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe samarbejdet til sommer, konstaterer AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- Due er en intelligent fodboldspiller med et fremragende venstreben, hvilket vi senest så et eksempel på, da han i lørdags lagde op til vores sejrsmål mod OB, og jeg vil gerne takke Anders for hans indsats for AaB, ligesom vi naturligvis ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger Allan Gaarde.

I sit første halve år i AaB var Anders Due med til at sikre klubbens tredje danske mesterskab, ligesom den 32-årige tekniker blandt andet også huskes for sit fænomenale frisparksmål, som sikrede 2-2 i UEFA Champions League mod spanske Villarreal.

Ligeledes var Anders Due på pletten to gange, da AaB besejrede Deportivo La Coruna med 3-0 i UEFA Cup’en, og falstringen glæder sig over sine oplevelser og år i AaB.

- Både på og uden for banen har jeg haft min bedste tid som fodboldspiller i AaB og Aalborg, hvor min familie og jeg har befundet os utrolig godt, understreger Anders Due.

- Sportsligt har tiden budt på fantastiske oplevelser, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben og ikke mindst supporterne for vores år sammen.

- Vi står nu foran en pokalfinale og fire spændende spillerunder, og jeg vil naturligvis gøre alt for at bidrage til, at vi får det bedst mulige udbytte af sæsonen, siger Anders Due.

Anders Due er noteret for tre ligalandskampe for Danmark.

Gense her Anders Dues frisparksmål i det 81. minut mod Villarreal.

Gense Anders Dues første scoring mod Deportivo La Coruna.

Gense Anders Dues anden fuldtræffer mod Deportivo La Coruna.

'