AaB forventer åbent opgør i Odense

25. april 2014 kl. 14:18

Kent Nielsen synes, OB har et spændende hold:

KK4- OB har mange levende og dygtige spillere, som med deres offensive styrker er en udfordring for hvilken som helst modstander.

- Jeg forventer en åben kamp, hvor det primært vil dreje sig om, hvem der er dygtigst med bolden, og man vil givetvis få et livligt opgør at se med en hel del målchancer, forudser Kent Nielsen.

- For vores eget vedkommende er vi ærgerlige over det seneste resultat mod Randers FC, men vi er fokuserede på at præstere optimalt, for så tror vi også på, at vi har redskaberne, der kan gøre det vanskeligt for OB, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

På skadeslisten har AaB Rasmus Thelander, Henrik Dalsgaard og Christian Rye, mens Rasmus Jönsson er tilbage i træning, men endnu ikke kampklar.

'