Vind billetter til Slaget om Jylland

5. marts 2014 kl. 12:55

Her på aabsport.dk vil vi gerne høre fra dig, hvis din bedste ven, din ægtefælle, dit familiemedlem eller din kollega er AGF-fan, mens du selvfølgelig holder med AaB. Så ved du præcis, hvor fedt det er, når Hele Nordjyllands Hold banker De Hviie’, og håneretten er din indtil næste indbyrdes kamp.

I forbindelse med Slaget om Jylland på lørdag udlodder vi således 5 x 4 billetter til kampen til de fem personer, der indgår det sjoveste væddemål om den vigtige håneret.

Måske skal taberen gå iklædt et AaB/AGF-halstørklæde på arbejde mandag morgen, vaske taberens bil med en AaB/AGF-trøje eller noget helt tredje.

Send en e-mail til mas@aab-as.dk med det væddemål du har indgået med din ven/ægtefælle/familiemedlem/kollega om, hvem der snupper sejren på lørdag. Jo skørere og sjovere væddemålet er, jo større er chancen for at vinde.

Det eneste krav vi stiller er, at du/I efter kampen sender os et foto eller et lille videoklip, der viser hvordan taberen udfører væddemålet efterfølgende, så vi kan dele det med omverdenen.

Vinderne bliver fundet fredag morgen og siden offentliggjort her på aabsport.dk, samt på AaB’s officielle Facebook-side.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Billetter til lørdagens Slaget om Jylland kan købes lige her.

'