AaB glæder sig til topkamp

14. marts 2014 kl. 14:57

FC Midtjylland har efter 21 spillerunder et forspring på fem point og er også rækkens bedste udehold, hvilket man senest demonstrerede, da man knuste FC København med 5-1 i Parken.

FCM10AaB’s cheftræner Kent Nielsen har stor respekt for FC Midtjyllands kompetencer:

- Vi glæder os til en stor udfordring mod landets i øjeblikket bedste fodboldhold. FC Midtjylland har et fint omstillingsspil og et fysisk stærkt presspil, ligesom man er gode på standardsituationerne.

- Således skal vi toppræstere på mange parametre for at holde dem væk, men omvendt er vi bevidste om, at vi har nogle kvaliteter, der kan gøre det vanskeligt for FC Midtjylland, konstaterer Kent Nielsen.

- Vi ser frem til en stor kamp i en fyldt kulisse, og kan vi spille med kvalitet, bevægelighed og levere ekstraordinære kreative idéer, så tror vi, vi kan medvirke til et spændende og intenst opgør og også opnå et brugbart resultat, siger Kent Nielsen, der udtager truppen efter træningen lørdag formiddag, hvorefter den vil blive offentliggjort her på aabsport.dk.

Det er dog sikkert, at AaB må undvære Anders K. Jacobsen, Kasper Pedersen og Gilli Sørensen, der alle er på skadeslisten.

Flere end 10.300 billetter er i skrivende stund ude til søndagens Superliga-brag i Aalborg.

Du kan stadig nå i forsalg at sikre dig billet her.

'