Sportschefen har støvlerne på

6. februar 2014 kl. 11:15

Som aktiv spiller var Allan Gaardes næstsidste træningslejr med AaB i 2004 også henlagt til Portugal, hvor AaB dengang havde base på Sporting Lissabons træningsanlæg.

ag2Nu varetager 39-årige Gaarde som bekendt rollen som sportschef, men støvlerne er stadig snøret:

- En bold er stadig verdens bedste legetøj, så når jeg som hernede er med på træningsbanen hver dag, så er det naturligt at have fodboldstøvler på, lyder det med et smil fra Allan Gaarde.

- For en enkelt dag kan det godt gibbe i mig for at være med inde på banen, men det er ikke sådan, at jeg savner det. Jeg har en anden rolle nu, og jeg nyder hver eneste dag at være sportschef for AaB.

Allan Gaarde ser stor værdi i vinterens obligatoriske træningslejr under sydlige himmelstrøg:

ag3- En tur som denne er en god investering og uvurderlig for truppen, og her tænker jeg både rent sportsligt og på de sociale relationer. Samtidig er tidspunktet jo optimalt, og spillerne kan ved at rejse væk fra de hjemlige rammer udelukkende have fokus på at træne, hvile og spise.

- For mig er det også rart at komme nogle dage væk fra kontoret og tættere på det, det virkelig handler om ude på græsset. Og så giver opholdet mig en masse kvalitetstid med såvel spillerne som staben omkring holdet, påpeger Allan Gaarde.

Torsdagen byder som næsten alle øvrige dage på træning kl. 10.30 og kl. 16.30 lokal tid – kl. 11.30 og kl. 17.30 dansk tid.

'