Sæsonkortholdere fik underholdende arrangement

19. februar 2014 kl. 08:27

Preseason3

Ved det totalt udsolgte arrangement, der blev afholdt eksklusivt for sæsonkortholdere, var det således AaB’s Superliga-trup der denne aften var vært for de mange trofaste nordjyske fodboldfans.


Ved indgangen tog profiler som Rasmus Thelander og Anders K. Jacobsen i mod gæsterne, der efterfølgende blev chekket ind hos Kasper Kusk og Mathias Wichmann, inden Jeppe Curth og Nicolaj Thomsen kunne byde på varme stadionplatter.

I Nordjyske Lounge ventede så flere spillere, der stod klar til at servere øl og sodavand for dagens gæster.

Programmet for aftenen bød på et spændende fodboldfagligt indlæg fra cheftræner Kent Nielsen, mens journalist fra Nordjyske Medier, Søren Olsson, gav sit syn på AaB forud for det spændende forår i Superligaen.

Preseason4Sportschef Allan Gaarde blev også interviewet på scenen, inden turen gik videre til præsentation af trænerteam og ikke mindst spillertrup.

Sidstnævnte opgave blev for andet år i træk varetaget af anfører Thomas Augustinussen, samt Kenneth Emil Petersen, der begge leverede en perlerække af sjove, underfundige og spændende beskrivelser af hver af holdkammeraterne, der på skift trådte op på scenen til hyldest fra publikum.

Aftenen blev afsluttet med en paneldebat, hvor cheftræner Kent Nielsen, sportschef Allan Gaarde, anfører Thomas Augustinussen og journalist Søren Olsson besvarede spørgsmål fra salen.

Alt i alt en ideel optakt til et spændende forår i Superligaen, der for AaB’s vedkommende nu kun er fire dage væk.

'