AaB sælger Lasse Nielsen

30. januar 2014 kl. 15:35

Nijmegen Eendracht Combinatie, eller bare N.E.C som klubben også kaldes, har været en del af den bedste hollandske liga siden 1994, men med 14 spillerunder tilbage af indeværende sæson kæmper man en hård kamp for overlevelse.

Lasse Nielsen1 Lasse Nielsen kom allerede som lilleput til AaB fra samarbejdsklubben Vejgaard Boldspilklub.

AaB-sportschef Allan Gaarde udtaler:

- Vi har været i en god dialog med Nijmegen og fået lavet en fornuftig aftale. Og da vores betingelser blev opfyldt, har vi ikke ønsket at stå i vejen for Lasse, som har været en loyal soldat for AaB.

- Lasse er endnu et produkt af vores dygtige talentudvikling og fortrinlige samarbejde med vores samarbejdsklubber, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Lasse kan slå igennem i den hollandske liga, fastslår Allan Gaarde.

- Heldigvis er vi med Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander, Kasper Pedersen og en Jakob Blåbjerg i kulissen godt besat på positionerne i midterforsvaret, og vi ønsker Lasse al mulig held og lykke med sine nye udfordringer, siger Allan Gaarde.

I Nijmegen gør 26-årige Lasse Nielsen landsmændene Søren Rieks og Kevin Conboy selskab, og den stærke midterforsvarer er både vemodig og parat til klubskiftet:

- Jeg kan kun tale positivt om min tid i AaB, som er det perfekte sted for en spiller at udvikle sig.

- Det har jo ikke været nogen hemmelighed, at jeg har ønsket nye udfordringer i udlandet, og jeg glæder mig enormt både menneskeligt og sportsligt til at prøve kræfter med Holland. Jeg har helt bevidst søgt mod en klub, hvor jeg har en god chance for at få fast spilletid, og jeg ser frem til at blive testet på et højere niveau, siger Lasse Nielsen.

- Samtidig er det selvfølgelig vemodigt at forlade min barndomsklub, og jeg vil gerne takke trænere, ledere, holdkammerater og supportere for en fantastisk opbakning, og jeg er glad for, at det også er lykkedes AaB at få en transfersum for mig, slutter Lasse Nielsen.

Lasse Nielsen opnåede 174 officielle kampe og ti scoringer for Hele Nordjyllands Hold, mens det i nationaldragten foreløbig er blevet til en A-landskamp, tre ligalandskampe og 21 U-landskampe for Danmark.

Allerede søndag kan Lasse Nielsen debutere for Nijmegen i den vigtige hjemmekamp mod Go Ahead Eagles.

'