Spar Nord inviterer 5.000 nordjyder gratis til fodbold

2. december 2013 kl. 13:19

Spar Nord er i forvejen kampsponsor til det spændende opgør mod Viborg F.F., og dette markeres blandt andet ved nu at invitere 5.000 mennesker til fodbold.

AaB-VFF_Rasmus Wurtz- 2013 har set med nordjyske briller været et spændende fodboldår. AaB er ubesejrede på hjemmebane i hele 13 Superliga-kampe i træk og er inden årets sidste par kampe placeret på en flot andenplads, konstaterer bankdirektør John Lundsgaard fra Spar Nord.

- Generelt er vi meget tilfredse med det gode samarbejde, vi har med AaB, og vi vil gerne benytte årets sidste hjemmekamp til på denne måde at takke nordjyderne for opbakningen til Hele Nordjyllands Hold, siger John Lundsgaard.

For at få del i de gratis billetter skal man blot klikke ind på AaB’s officielle hjemmeside www.aabsport.dk og følge de beskrevne instrukser. Det er muligt at sikre sig to print-selv-billetter ad gangen til Superliga-kampen mod Viborg F.F., der afvikles mandag den 9. december kl. 19.00 på Nordjyske Arena.

BEMÆRK: En billetkode er ikke garanti for at have en billet. Billetkoden skal først indløses til en gyldig billet via AaB's online billetsystem. Information om denne indløsning følger i den e-mail man modtager med billetkoderne. OPDATERET 2/12 KL. 19.03: Der er p.t. ikke flere billetkoder at hente.

- Vi er enormt glade for, at Spar Nord har valgt at tage dette initiativ. Vi har en hovedsponsor, der altid er meget engageret og støtter op om os, og nu håber vi, at folk tager imod tilbuddet og møder op, så vi kan skabe en fantastisk stemning til den vigtige kamp mod Viborg F.F. og få en flot afslutning på 2013 på Nordjyske Arena, lyder det fra AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- For at støtte op om tiltaget og også sende vores tak til de mange trofaste tilhængere, vil vi fra AaB’s side kvittere med denne aften at lave et supergodt tilbud i boderne, således at der før og under kampen vil være to-for-en-priser på alle sodavand, øl og franske hotdogs, tilføjer Allan Gaarde.

AaB kan ved at hente point mod Viborg F.F. tangere klubrekorden på 14 ubesejrede Superliga-hjemmekampe på stribe.

'