Dalsgaard: Ny tju bang-kamp mod Randers i vente

6. november 2013 kl. 10:29

AaB’s hurtige højre-back konstaterer således, at AaB-truppen er klar til den spændende og udfordrende kamp mandag aften på AutoC Park i Randers:

- Der er rigtig god stemning i truppen for tiden, vi har knald på til træningerne, og der er stadig er kamp om pladserne selvom vi har spillet med næsten samme hold i en del kampe nu. Så der er godt humør inden kampen på mandag, indleder Dalsgaard, der gerne vil dukke kronjyderne efter man senest tabte 3-2 på AutoC Park i slutningen af september.

AaB-AGF12- Det er ikke så længe siden vi sidst var dernede, og det er en kamp vi gerne vil have revanche for.  Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hente en sejr og tre point og hænge på i toppen, for så tæt som ligaen er, gælder det om at hente alle de point man kan.

- Spillemæssigt skal vi fortsætte med at spille vores spil, men gerne score flere mål, for jeg synes vi har midlerne til at kunne slå Randers. Det vil sige vores omgang med bolden, som så godt ud i den seneste kamp mod OB, hvor vi dog manglede effektivitet, ligesom jeg synes vi kommer til mange halvstore chancer, og er skarpe på kontrastød. Så kan vi holde Randers fra alt for mange chance, tror jeg på vi nok skal både score mål og vinde kampen.

- Hvad vi skal gøre anderledes i forhold til det seneste opgør? Der er ingen tvivl om, at vi skal være skarpere i begge ender af banen. De fik nogle mærkelige mål, og så skal vi måske være mindre naive end sidst, hvor vi angreb med lidt for mange folk. Det må vi ikke gøre igen, for i kontrafasen er Randers rigtig dygtige. Alt i alt tror jeg tror det bliver en rigtig tju bang-kamp med masser af underholdning og mål, lyder det videre fra Henrik Dalsgaard, der håber og tror på god opbakning fra de medrejsende AaB-fans.

- Et sted som Randers kan man virkelig høre vores fans, de giver god lyd fra sig, og der var rigtig mange mødt op senest. Det er fedt at have den opbakning på udebane, for det gør at man finder de sidste procenter frem. Selvom det lyder som en kliché, så er den god nok. Det er trods alt ikke for sjov, at vi er så gode på hjemmebane, det er fordi vi får god støtte, så jeg håber selvfølgelig på mindst lige så stor opbakning mandag som til vores seneste kamp dernede, afrunder Dalsgaard inden støvlerne snøres til dagens træningspas.

Vil du støtte AaB i den vigtige udekamp mandag aften, så følg dette link og læs mere om muligheden for at tage med til kampen med AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club. 

'