Dalsgaard imponeret af Esbjerg-succes

29. november 2013 kl. 14:14

I indeværende sæson har de forsvarende pokalvindere fra Esbjerg først slået franske Saint-Etienne ud af Europa League i playoff-runden, og efterfølgende har esbjergenserne vundet fire ud af fem opgør i gruppespillet.

Dalsgaard-ny-3- Det er meget imponerende, hvad Esbjerg har præsteret i Europa, og deres resultater kan man kun tage hatten af for, siger Henrik Dalsgaard til aabsport.dk forud for klubbernes møde på Blue Water Arena mandag aften.

- De har i de europæiske kampe vist stor styrke og formået at udnytte deres væsentlige kompetencer, og det er derfor også overraskende, at de endnu ikke helt har formået at overføre dette til Superligaen, konstaterer Henrik Dalsgaard.

AaB sejrede 29. juli med 2-1 i Esbjerg i klubbernes første indbyrdes duel i denne sæson.

- Vi skal forsøge at gentage den præstation, vi leverede ved vores seneste kamp i Esbjerg. Netop vores præstation er i princippet det eneste, vi har fokus på, for vi ved, at vi har en god chance for at vinde, hvis vi præsterer optimalt, fastslår den lynhurtige 24-årige forsvarer, som i AaB’s seneste kamp i mandags mod FC Nordsjælland leverede en formidabel indsats.

Mandag aftens opgør på Blue Water Arena har kickoff kl. 19.00.

'