AK ser frem til brag mod formstærke FCN

22. november 2013 kl. 14:14

Selvom Farum-mandskabet nøjagtigt ligesom AaB har hentet 13 point i de seneste seks kampe, så har sidste sæsons DM-sølvvindere endnu ikke formået at hive sig væk fra bundstriden i den tætte Superliga.

Anders K. Jacobsen1- Selvom der er 12 gode hold i Superligaen, så er det alligevel kun et spørgsmål om tid, før FC Nordsjælland er tilbage i den bedste halvdel, siger AaB-angriberen til aabsport.dk.

AaB indtager efter 15 spillerunder andenpladsen, men tabte i august sæsonens første duel mod FC Nordsjælland med 2-1 i Farum, ligesom FCN er det hold, der senest formåede at besejre AaB på Nordjyske Arena.

- Vi har revanche til gode i mere end en forstand, og vi har med vores resultater skabt et rygstød og en tro på, at FC Nordsjælland får en svær kamp i Aalborg på mandag, siger 24-årige Anders K. Jacobsen, der i foreløbig 16 officielle kampe har scoret fire gange for AaB.

- Det kunne være rart igen at komme på måltavlen, men for mig er det klart en andenprioritet i forhold til selve resultatet, lyder det fra Anders K. Jacobsen, der senest var i oplæggerens rolle i 4-1 sejren over Randers FC.

- Mod FC Nordsjælland er vores fokus igen at præstere optimalt, for så ved vi, at vi også har en god chance for at vinde. Vi skal forsøge at presse Nordsjælland og være lige så dygtige med bolden, som vi har været hidtil i sæsonen. Og forhåbentlig kan opbakningen fra vores supportere også være medvirkende til, at marginalerne går vores vej. Vi glæder os til kampen, fastslår Anders K. Jacobsen.

Skynd dig i forsalg at købe din billet til opgøret her.

'