KEP med respekt for FC København

18. oktober 2013 kl. 08:58

Kenneth Emil1Efter den flotte 3-1 sejr over Viborg og den efterfølgende landskampspause har AaB-truppen nu rettet fokus mod søndagens opgør mod FC København.

- Det var selvfølgelig dejligt at kunne holde pause efter en flot sejr og tre point mod Viborg, efter en kamp hvor jeg synes vi fortsatte det gode spil vi har vist over et stykke tid.

- Nu gælder det så FC København på søndag, og det bliver garanteret en spændende kamp. FCK er kommet rigtig godt i gang igen og man skal blot se på statistikken, for at konstatere at Parken er et svært sted for os at spille, lyder det fredag morgen fra Kenneth Emil Petersen med henvisning til, at de ti seneste kampe i nationalarenaen blot har kastet et point og en scoring af sig til Hele Nordjyllands Hold.

- FCK er regerende mestre og vi har da også bemærket, at CV har udtalt, at de har Danmarks bedste trup, så der venter os helt klart en stor udfordring, som jeg dog også mener vi har muligheder for at løse.

- Spillemæssigt skal vi fortsætte det bevægelige og dynamiske spil fra Viborg-kampen, vi skal udnytte de chancer vi får skabt og samtidig skal vi selvfølgelig tro på egne evner. Gør vi det tror jeg også på, at vi kan komme hjem med et brugbart resultat, afrunder Kenneth Emil Petersen.

Søndagens opgør spilles kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3+.

'