Kent Nielsen: Viborg på fortjent tredjeplads

4. oktober 2013 kl. 12:04

Kent Nielsen har således stor respekt for viborgenserne:

Kent og Kuhn - forår 2013- Viborg er på en fortjent tredjeplads sæsonens store positive overraskelse, og især i den defensive del har de vist enorm styrke.

- De er velorganiserede, tydelige og afklarede i deres spillestil og har scoret en del mål på deres hurtige omstillingsspil og deres ekstremt store styrke på standardsituationer, siger Kent Nielsen.

- Derfor vil det for vores vedkommende kræve stor tålmodighed og kvalitet med bolden, hvis vi skal komme frem til de nødvendige chancer og scoringer, og samtidig skal vi bagude være forudsigelige over for Viborgs omstillinger og være beredte og virkelig stå på tæer for at modstå deres dødbolde, påpeger Kent Nielsen, hvis mandskab ikke har tabt hjemme på Nordjyske Arena i ni Superliga-kampe i træk eller siden 4. april.

- Vi vil gøre alt for at fortsætte den ubesejrede stime på hjemmebane, og med den altid uvurderlige støtte fra lægterne på Nordjyske Arena tror vi også på et godt resultat.

Kent Nielsen udtager først den endelige trup efter lørdagens træningspas, og truppen kan umiddelbart herefter ses her på aabsport.dk.   

Flere end 8.000 billetter er allerede ude til opgøret søndag eftermiddag, og du kan i forsalg sikre din billet her.

'