Bliv indsamler for Røde Kors og få fribillet til AaB-Viborg F.F.

1. oktober 2013 kl. 12:18

Fodboldkampen bliver spillet en time efter indsamlingen er slut, så der er mulighed for at få en rigtig god dag, hvor indsamlerne både gør en indsats i en god sags tjeneste og får en hjemmekamp som tak.

Tilskuere genereltEn del af beløbet fra årets indsamling går til ofrene for krigen i Syrien. Det er anden gang, AaB donerer billetter i forbindelse med Røde Kors Landsindsamling.

AaB’s sportschef Allan Gaarde udtaler:

- I forbindelse med det prisværdige initiativ som denne landsindsamling er, har det været naturligt for os at donere billetter som ydmyg belønning til de mange frivillige nordjyske indsamlere.

- Indsamlerne gør en uvurderlig indsats, og der kan ikke være for mange af dem, konstaterer Allan Gaarde.

Indsamlingen foregår den 6.oktober fra kl. 11.00-14.00. Superliga-kampen spilles kl. 15.00 på Nordjyske Arena.

Meld dig som indsamler på www.rødekors.dk eller på telefon 7010 0000 døgnet rundt.

En del af beløbet fra årets indsamling går til ofrene for krigen i Syrien. Her er omkring fem millioner mennesker fordrevet fra deres hjem, mens knapt to millioner bor i flygtningelejre i nabolandende. Mange, særligt børnene, har brug for psykisk førstehjælp efter mere end to års krig og konflikt. Den psykiske førstehjælp samt støttegrupper og dagligdags aktiviteter skal hjælpe med at få normalitet ind i familiernes liv igen.

Udsatte mennesker i Danmark får også glæde af de indsamlede midler. Herhjemme sidder ældre ensomme i deres hjem, børn mangler hjælp til at lave lektier, og alt for mange dør alene uden familie og venner omkring sig. En del af pengene fra årets landsindsamling går til besøgsvenner, lektiecafeer og vågekoner, der hjælper de tusindvis af udsatte danskere.

'