Würtz forventer ny tæt kamp fredag

17. september 2013 kl. 14:24

Således er det en glad og optimistisk Rasmus Würtz, der tirsdag eftermiddag giver følgende status til aabsport.dk:

BIF08

- Stemningen i truppen er rigtig god lige nu, vi har ramt en god formkurve med sejrene over Brøndby og SønderjyskE, men det trængte vi også til, da vi inden kamp mod Brøndby ikke havde fået de point vi burde have ud fra spil og chancer. Så kan man sige at vi i de seneste to opgør har haft marginalerne med os til sidst, men dem synes jeg så vi ikke havde i for eksempel kampene mod OB og FC Nordsjælland, lyder det fra Würtz, der er godt tilfreds med hvordan de nye spillere i AaB-truppen er faldet til.

- De nye folk er ved at være spillet godt ind. Rasmus (Jönsson, red.) er ved at være helt oppe i omdrejninger, mens en fyr som Risgård jo kender til forholdene omkring klubben og nærmest bare er gledet ind. Endelig har Anders (K. Jacobsen, red.) overrasket mig meget. Han er faldet godt til og har hurtigt fået vænnet sig til tempoet. Omvendt kan man så sige, at hvis man som hold vil være med i toppen af Superligaen, så er det også nødvendigt, at de nye spillere der kommer til griber chancen med det samme, og det synes jeg bestemt de har gjort.

Fredag kl. 18.30 gælder det Superligaens niende spillerunde i sæsonen 2013/2014, hvor AaB gæster Randers FC .

- Der er ingen tvivl om, at kampen mod Randers bliver en ny tæt kamp – som alle kampene i Superligaen er det. De har helt sikkert noget at revanchere efter nederlaget mod Vestsjælland i weekenden, så de kommer med et topmotiveret og tændt mandskab, ligesom os selv.

- Vi håber selvfølgelig at mange fans tager turen derned for at støtte. Jeg husker specielt kampen sidste efterår, hvor vi vandt 1-0 dernede. Der kunne man virkelig mærke opbakningen fra vores egne fans, og det betyder rigtig meget at have sådan en støtte med på udebane, så vi håber også det bliver tilfældet på fredag, afrunder Rasmus Würtz, der efter fridag i dag atter er tilbage på træningsbanen i morgen onsdag kl. 10.15.

 Se eller gense højdepunkterne fra AaB’s seneste besøg på Auto-C Park i Randers her.

'