Vindere i væddemåls-konkurrence fundet

26. september 2013 kl. 19:45

Blandt begge klubbers fans er der således indløbet en stribe sjove, skøre og underfundige væddemål indgået blandt kolleger, venner og familiemedlemmer der er splittet som AaB- og AGF-fans.

Konkurrencen er siden tirsdag blevet afviklet på begge klubbers websites og de udvalgte vindere, der hver har vundet fire billetter til Slaget om Jylland følger herunder.

Både AaB og AGF glæder sig til efter søndagens kamp at se fotos og/eller videoklip der dokumenterer udfaldet for taberne af væddemålene, samt efterfølgende at fremvise dem på klubbernes hjemmesider. 

 

Hej AaB,

Min klassekammerat (AGF-fan) og jeg har indgået et væddemål om hvem der vinder kampen. Taberen skal med et vinderhalstørklæde gå nøgen igennem Skive gågade når der er flest mennesker. Han skal være nøgen og med halstørklædet bundet rundt om, så der lige nøjagtigt ikke bliver vist en vis del af kroppen.

- Rasmus V. Plougmann :)

------------------

Jeg kommer fra Aalborg og er helt igennem AaB-fan, men jeg studerede i Aarhus, hvor jeg mødte min kone. Vi bor i dag i Østjylland, og har to drenge på 8 og 11, der ligesom deres mor er AGF'ere. Ja, jeg ved det er en fejl i opdragelsen. Men på jeres opfordring har jeg fået dem med på et væddemål: Vinder AaB på søndag skal der AaB-sengetøj på hos alle i huset. Min kone, Solvejg, skal oven i købet iklæde sig sit blondeundertøj i AaB-farver. Vinder AGF skal jeg holde en hyldesttale til de hvieee' ved næste sammenkomst i konens familie. Og her er de alle 'GFere...

- David Graff

------------------

Min svoger, Michael, og jeg er store fans af hhv. Gymnastikforeningen og AaB.

Vores væddemål til søndagens kamp er to ting:

1. Taberen skal i en uge på sit Facebook profilbillede, være tydeligt iført modstanderholdets trøje.

2. Taber AGF, skal Michael i en uge kun høre "Simply The Best" med Tina Turner i bilen (vi kører begge meget), mens jeg hvis AaB taber, kun skal høre "Champagnegallopen" i en uge.

- Claus Krogh Jacobsen

------------------ 

Hej GF

Vi har en lille tradition for at straffe en AAB-fan der er flyttet til Aarhus. 

Han skal gå i fuld AGF-kluns hele dagen efter nederlaget! Hvis AGF taber er det selvfølgelig omvendt. 

Mvh,

Asger (AGF) og Frederik (AaB)

------------------

Hej AGF,

Jeg har lavet et væddemål med min stedfar, som er AAB fan, at taberen skal i hver evig eneste sætning starte med at sige enten "Jeg elsker AGF" eller "Jeg elsker AAB".

Eksempel: Min stedfar møder en kollega og kollegaen spørger ham, hvordan det går.  

Kollega: Hej Frank! Hvordan går det?

Frank (stedfar): Jeg elsker AGF. Hej Martin! Jo tak, det går fint hvad med dig?

Mvh Markus

------------------

Hej jeg bor selv i Aalborg, men stammer fra Aarhus og er derfor selvfølgelig fan af det bedste hold nemlig AGF, min bedste ven holder desværre med de forkerte nemlig AaB, så vi har lavet det væddemål at om at den hvis hold taber skal have tyret en fodbold hårdt bagi fra klods hold. Og jeg vil glæde mig til at skyde ham ned på søndag når AGF har vundet!

MVH Jakob Gram Hohwy

------------------

Vi er to venner, som holder med GF og AaB. Han har lige fået en søn, han har lovet, han bliver opdraget som GF fan, hvis de vinder. Jeg vil døbe min førstefødte søn Lynge til mellemnavn hvis gud forbyde det AaB skulle vinde. 

Kunuk Olsen GF fan

 

Køb dine billetter til Slaget om Jylland her:

kobilletternu2

'