Støt AaB mod Randers FC og HB Køge

17. september 2013 kl. 13:02

Næste opgør for cheftræner Kent Nielsens mandskab er således fredagens Superliga-dyst på AutoC Park i Randers mod Randers FC, en kamp der fløjtes i gang kl. 18.30.

Her kan du rejse til opgøret med AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, der arrangerer bustur til kampen.

Læs mere herom via dette link. 

Tirsdag den 24. september gælder det tredje runde i DBU Pokalen, hvor AaB gæster HB Køge fra Betsafe Ligaen med kampstart kl. 20.00.

Også til denne kamp kan du rejse med AaB Support Club og støtte AaB, men også AaB Support Clubs lokalafdeling i København arrangerer tur til opgøret i Herfølge.

Foreningen håber at kunne gentage succesen fra sæsonens første tur til FC Vestsjælland, der endte med en propfyldt bus. Prisen er derfor presset i bund og turen koster således kun 50 kr. t/r.

Bussen afgår fra DGI Byen ved Københavns Hovedbanegård kl. 18:15 og vil være i Herfølge en lille times tid før kampstart kl. 20:00. Bussen kører fra Herfølge umiddelbart efter kampen og er tilbage i København ca. kl. 22:45.

Sidste frist for tilmelding til turen er søndag d. 22/9 kl. 20:00.

Vær opmærksom på at alle nye medlemmer af ASC tilbydes en gratistur, som kan benyttes på turen til Herfølge. Der er således alt mulig grund til at hoppe på bussen til pokalkampen.

Læs mere om dette via dette link.

AaB håber at se rigtig mange fans på lægterne til de to spændende og vigtige kampe.

'