AaB-truppen mod Randers FC

19. september 2013 kl. 15:10

AaB’s cheftræner Kent Nielsen har stor respekt for sidste sæsons bronzevindere:

Rasmus Thelander1- Randers gjorde det fantastisk i sidste sæson, hvor man lykkedes med mange ting.

- Dét har der også været eksempler på i dette efterår, og særligt deres omstillingsspil og indlæg til nogle giftige angribere har været deres force, ligesom de er et fysisk kompakt hold, der formår at lægge et tungt pres på modstanderen, fremhæver Kent Nielsen.

- I vores seneste kampe har vi formået at afgøre tingene til sidst, men det er oplagt, at vi arbejder hårdt på at blive endnu bedre til at tage vare på vores chancer.

- Spillemæssigt er vi inde i en god periode, hvor vi med vores løbearbejde, pasningsspil og bevægelse har formået at gøre det svært for vores modstandere. Umiddelbart er Randers fysisk stærkere end os, men vi ser kampen som en fin udfordring, og vi tror på, at vi også har redskaberne til at hente et brugbart resultat, og vi håber, der er mange, som i morgen aften tager til Randers for at støtte os, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne: 

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Rasmus Jönsson, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander og 33 Lukas Spalvis.

De 24 spillere i AaB’s Superliga-trup er skadesfri.

'