Overbevisende sejr til reserverne

12. august 2013 kl. 16:34

Dermed fik reserverne i andet forsøg sæsonens første sejr, som kun var ciffermæssigt alt for lille efter en flot indsats.

Andreas Bruhn ChristensenSøren Frederiksen bragte AaB i front efter et kvarters spil efter oplæg fra Andreas Bruhn, mens det 20 minutter senere var Anders K. Jacobsen, der efter et smukt angreb havde næstsidste fod på bolden før Søren Frederiksens afslutning.

Der var spillet godt en time, da en velspillende Andreas Bruhn øgede til 3-0 på et fint spark, og fem minutter senere blev også Andreas Bruhn dobbelt målscorer, da han udnyttede Anders K. Jacobsens aflevering.

AGF reducerede, inden den indskiftede U/19 Liga-spiller Frederik Børsting scorede til komfortable 5-1.

Otte minutter før tid bragte aarhusianerne stillingen på 5-2, mens kampens sidste træffer faldt som opgørets sidste aktion.

Næste udfordring for AaB er udekampen mod Viborg F.F. 2. september.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje Nord, 2. spillerunde
AGF-AaB  3-5 (0-2)
15. min 0-1 Søren Frederiksen, 35. min 0-2 Søren Frederiksen, 61. min 0-3 Andreas Bruhn, 66. min 0-4 Andreas Bruhn, 71. min 1-4, 75. min 1-5 Frederik Børsting, 82. min 2-5, 90. min 3-5.