Mulig AaB-debut til Anders K. Jacobsen

4. august 2013 kl. 12:59

Trods fine indledende sejre over FC København og senest Esbjerg forventer AaB og cheftræner Kent Nielsen en særdeles svær opgave i morgen på Slagelse Stadion:

Anders K. Jacobsen1- Allerede nu har de to oprykkerhold fra FC Vestsjælland og Viborg F.F. gjort de såkaldte fodboldeksperters forudsigelser til skamme og vist, at de vil være en håndfuld for de fleste hold og sagtens kan begå sig i Superligaen.

- Med dygtigt trænerarbejde fra Ove Pedersen har FC Vestsjælland demonstreret, at de er svære at slå. De har samlet et rutineret mandskab, der laver få fejl og er stærke på såvel omstillinger som dødbolde, siger Kent Nielsen.

- For at komme fra Slagelse med et brugbart resultat kræver det, at vi som minimum præsterer på samme niveau som i vores første to kampe, hvor vi har spillet med stor energi og udståling og været både boldsikre og bevægelige.

- Vi arbejder på at blive endnu mere idérige og effektive på den sidste tredjedel og kommer til Slagelse med selvtillid, men samtidig med en bevidsthed om at der venter også en stor udfordring, understreger Kent Nielsen, der efter søndagens afsluttende træning har udtaget følgende 19 navne fra en fuldstændig skadesfri trup:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander og 29 Rolf Toft.

'