Kent Nielsen har udtaget truppen og roser AaB-tilhængernes opbakning

10. august 2013 kl. 14:48

Efter sejre over FC København og Esbjerg kom AaB i mandags ned på jorden med nederlaget på Slagelse Stadion mod FC Vestsjælland.

Fans - ny - maj 2013Morgendagens gæster fra OB indledte sæsonen med uafgjorte resultater mod SønderjyskE og Randers FC, mens Viborg F.F. senest blev overvundet i overbevisende stil, og Kent Nielsen har noteret sig fynboernes fremgang:

- Jeg synes, OB har tegningen til et lidt anderledes hold end tidligere. De er blevet mere friskt spillende og optræder med større bevægelighed, og så er de dygtige i deres hurtige omstillinger. Egentlig minder AaB og OB meget om hinanden.

- For vores vedkommende handler det om igen at komme til at lykkes med vores presspil, som i sæsonens to første kampe bekom både vores offensiv og vores defensiv vel, siger Kent Nielsen, der forud for søndagens opgør sender rosende ord til AaB’s publikum og supportere.

- Både på udebane og på hjemmebane oplever vi altid en fantastisk opbakning fra lægterne, og vi har bemærket, at støtten i hvert fald ikke er blevet mindre i denne sæson, hvor vi eksempelvis i hjemmekampen mod FC Dila Gori fik fornem og vedholdende opbakning, selvom de fleste i slutfasen kunne se, at vi ikke kunne nå at hente de tre mål, som vi var bagud fra første kamp. Vi har enorm respekt for opbakningen og er bevidste om, at leverer vi gejst og energi, så bliver der også kvitteret fra tribunerne på Nordjyske Arena.

Kent Nielsen har efter lørdagens afsluttende træningspas udtaget følgende 19 navne:  

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson og 29 Rolf Toft.

Henrik Dalsgaard og Rasmus Jönsson er ukampdygtige.

Du kan i forsalg købe din billet til kampen her.

'