AaB-reserver udklasserede Vendsyssels ditto

6. august 2013 kl. 16:58

Fra første til sidste minut så man et velbesat reservehold være spildominerende, og især i første halvleg vadede AaB i scoringsmuligheder.

FCK04Hallur Hansson, Jeppe Curth og Mathias Wichmann forsøgte sig alle, inden Patrick Kristensen i det 28. minut bragte AaB i front efter fint forarbejde af Rasmus Würtz.

Trafikken fortsatte ensretningen mod gæsternes mål, og Anders Due, Lukas Spalvis og Jeppe Curth havde muligheder, før sidstnævnte fire minutter før pausen sendte et tilbud på den ene opstander.

Kort inde i anden halvleg blev føringen omsider fordoblet, da Anders Due og Mathias Wichmann stod for oplægget til Jeppe Curth.

Kampbilledet med AaB i næsten konstant boldbesiddelse fortsatte, og det blev 3-0 efter en times spil, hvor Mathias Wichmann eksekverede nydeligt forarbejde fra Rasmus Würtz og Anders Due.

Efter 69 minutter afværgede målmand Carsten Christensen Vendsyssels første og eneste chance i dysten, og yderligere scoringer blev det ikke til i dagens testkamp på Hornevej.

Matchfacts – Reserveholds-testkamp
AaB-Vendsyssel F.F.  3-0 (1-0)
28. min 1-0 Patrick Kristensen, 48. min 2-0 Jeppe Curth, 60. min 3-0 Mathias Wichmann.