AaB lejer svensk Wolfsburg-angriber

9. august 2013 kl. 11:39

Den kreative og målfarlige spiller blev i sommeren 2011 solgt for en efter skandinaviske forhold stor overgangssum fra Helsingborgs I.F. til den tyske Bundesliga-klub VfL Wolfsburg.

Rasmus Jönsson1I Helsingborg blev det til 27 mål og adskillige assists i 97 ligakampe, mens succesen endnu har ladet vente på sig i Tyskland, hvorfor både AaB, VfL Wolfsburg og Rasmus Jönsson har fundet det optimalt med et sæson-lejemål i Aalborg.

AaB’s sportschef Allan Gaarde udtaler:

- Omstændighederne har gjort, at det har været muligt for os, at få tilknyttet en topspiller som Rasmus Jönsson, der både er målscorer og kreativ oplægger.

- Vi har i forløbet haft en fantastisk dialog med Wolfsburg, og i forhandlingerne har Rasmus Jönsson udtrykt enorm sult og vist, at han virkelig har ønsket at komme til AaB, fortæller Allan Gaarde.

- Rasmus har her i opstarten haft en mindre skade, men vi turde ikke lade chancen gå fra os og har efter det normale lægetjek kalkuleret med, at han først får sin AaB-debut senere, siger Allan Gaarde.

Tidligere har AaB med held tilknyttet spillere med fortid i Helsingborgs I.F., og Rasmus Jönsson ser frem til at følge i Mattias Lindström og Rade Pricas fodspor:

- Jeg har kun hørt godt om AaB som klub, og så spiller man en form for fodbold, der passer mig godt.

- For mig handler det om at hjælpe holdet til fremgang og personligt genfinde spilleglæden, og går det holdet godt, så går det også mig godt. Jeg ser meget frem til at vise mit værd for AaB, lyder det fra Rasmus Jönsson, der er noteret for to A-landskampe og flere end 40 U-landskampe for Sverige, hvor han i 2010 blev matchvinder i pokalfinalen.

Rasmus Jönsson træner allerede fra i dag med Superliga-truppen og er tildelt trøjenummer 11 i AaB.

'