Reaktioner fra Mikheil Meshki Stadium

18. juli 2013 kl. 20:03

Cheftræner Kent Nielsen gav på pressemødet efter kampen følgende vurdering af opgøret:

- Dila Gori viste os i dag hvad det handler om når man spiller europæisk, nemlig effektivitet. De udnyttede vores små fejl og var meget effektive, mens vi selv manglede effektiviteten

- Vi vidste på forhånd det ville blive en svær kamp for os med et hold som vores uden den store europæiske rutine og vi fik ikke taget vores chancer da vi havde dem, hvilket var ærgerligt.

Jeppe Curth oplevede dagens kamp således:

- Jeg synes ikke vi rammer det niveau vi bør have mod sådan en modstander. Vi bruger ikke vores våben nok, gør ikke det vi er gode til og lader tingene være på deres præmisser og det betyder at de får mulighederne på de ting de kan, hvilket de udnytter.

- Jeg havde en god hovedstødsmulighed i første halvleg og troede faktisk jeg havde scoret, men på mirakuløs vis får målmanden reddet, hvilket var ærgerligt.

- Nu har vi en kamp på søndag vi skal rejse os til, og det bliver en lige så svær kamp som den i dag. Men ser vi frem mod returkampen på torsdag i Aalborg, så skal vi frem over stepperne og blæse til angreb, der er ikke rigtig noget at tabe.

'