AaB ser frem til Superliga-premieren

20. juli 2013 kl. 13:32

Efter torsdagens nederlag i UEFA Europa League kvalifikationskampen søger AaB og cheftræner Kent Nielsen således oprejsning søndag aften mod mestrene fra FC København. 

- Efter det skuffende resultat i Europa bliver kunsten for os, at kunne lægge det til side. Det er også en del af fodboldlivet at kunne fokusere på den næste opgave, der i dette tilfælde er en stor en af slagsen mod de regerende mestre. 

- Vi ser frem til kampen og til at få turneringen skudt i gang, og vi ved at dette bliver en kamp hvor en så stærk modstander som FCK prompte straffer selv de mindste fejl man laver, som tilfældet også var torsdag aften i Georgien mod FC Dila Gori. 

- Qua vores træningskampe og vores styrke på hjemmebane, tror vi dog på, at vi kommer til at bide godt fra os. Men der er ingen tvivl om, at vi skal lave minimale fejl rent forsvarsmæssigt, og så skal vi være effektive og have større kvalitet end i Georgien, hvor vi havde mulighederne for at få et klart bedre resultat. 

- FCK er en modstander der generelt giver få chancer væk og som derfor kræver, at man er enormt effektiv på sine muligheder. Det er en stor udfordring, men vi har alligevel en god tro på at vi skabe et godt resultat og få sæsonen skudt godt i gang, lyder det fra cheftræner Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19-mands trup til Superliga-premieren: 

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4. Lasse Nielsen, 7 Anders Due, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft, 30 Andreas Bruhn og 32 Kasper Pedersen. 

Thomas Augustinussen kan opnå sin kamp nummer 350 for AaB, mens Kasper Risgård kan gøre comeback i AaB-trøjen efter fire års fravær. Endelig kan Andreas Bruhn få sin officielle debut for AaB i kampen. 

Rasmus Würtz sidder ude med karantæne, mens Lukas Spalvis deltager i U/19 EM for Litauen. Kenneth Emil Petersen er fortsat ukampdygtig som følge af en skade i en tå.

Billetter til kampen kan købes via nedenstående link:

kobilletternu2

'