AaB klar til sidste test

11. juli 2013 kl. 16:04

Efter tre testkampe mod Aalborg Freja, SSVg Velbert og Eintracht Braunschweig står AaB fredag eftermiddag overfor Silkeborg I.F. i den sidste kamp inden det næste uge er alvor i 2. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League.

Cheftræner Kent Nielsen har følgende forventninger til opgøret:

- Det er vores sidste testkampe og vi skal følge op på de solide præstationer vi havde i Tyskland, hvor først og fremmest vores defensiv fungerede fint, hvilket vi skal fastholde,

- Vores håb er også at vi kan blive dygtigere med bolden, så vi ikke smider unødvendigt mange bolde væk som mod Braunschweig, og så ender med at forsvare, selvom vi var gode til det.

- Vi ser kampen som forberedelse til vores europæiske kamp på torsdag, så derfor har vi ekstra fokus på struktur og organisation. Denne kamp kommer også til at afgøre hvordan startopstillingen skal være i næste uge, spillerne skal vise sig frem, for det er nu tingene spidser til og som træner vil jeg gerne se nogle gode præstationer.

- Endelig er det fint at spille mod Silkeborg, der er en god modstander. Samtidig ser det ud til at blive varmt, hvilket vi bestemt ikke begræder, da det så kommer til at minde lidt om det der venter os i Georgien i næste uge, afrunder Kent Nielsen.

Med undtagelse af Kenneth Emil Petersen, der fortsat døjer med gener i den ene tå efter et hændeligt uheld på sidste uges træningslejr i Tyskland, er samtlige spillere i AaB-truppen udtaget til opgøret, inklusiv gæstespiller Gilli Sørensen.

Fredagens kamp spilles kl. 13.00 på Mascot Park i Silkeborg.

'