AaB foran anden testkamp

4. juli 2013 kl. 20:05

Efter to gode træninger torsdag ser AaB nu frem mod fredag aftens opgør mod det lokale mandskab fra Velbert, byen hvor AaB også er indkvarteret under den nuværende træningslejr, og et opgør som cheftræner Kent Nielsen har følgende forventninger til:

4_traening 10- Vi skal op mod et fuldtidsprofessionelt hold, der for nylig har slået Bochum fra 2. Bundesliga, så der er ingen tvivl om at de bliver en håndfuld for os.

- Selvfølgelig vil vi gerne have et godt resultat i morgen aften, men med respekt for at vi skal i kamp igen allerede søndag vil det også blive et opgør med en del indskiftninger fra vores side. Det betyder, at mange vil få god mulighed for at få spilletid, hvor målet er at komme op i tempo og få vores presspil til at fungere.

- Vi vil også gerne begynde at komme så tæt på kamp-mode som muligt, hvilket vil sige at vi nu skal til at nærme os det niveau vi vil møde i Superligaen, men også i de forestående europæiske kampe.

- Kigger vi frem mod søndagens opgør (mod Eintracht Braunschweig, red.) vil vi der begynde at komme tættere på en startopstilling og der vil blive færre udskiftninger, lyder det AaB’s cheftræner, der til fredagens dyst må se bort fra Kasper Kusk, der sidder over grundet en opstramning i lyske og baglår, mens Kenneth Emil Petersen under dagens træning fik et slag over storetåen på den ene fod, hvorfor det i skrivende stund ikke vides om han bliver klar til fredagens kamp.

Inden opgøret fredag aften træner AaB-truppen fredag formiddag kl. 10.00

Morgendagens opgør vil kunne følges via live-tweets på AaB’s officielle Twitter-konto @aabsportdk

Se i øvrigt også en række fotos fra dagens to træningspas på AaB’s officielle Facebook-side 

'