Vidste du om AaB og Brøndby I.F...

5. maj 2012 kl. 11:26

- at klubberne senest mødte hinanden 30. oktober 2011, hvor blev 1-1 på Brøndby Stadion efter en AaB-scoring af Lasse Nielsen.

Lasse vs. OB oktober 2011- at også sæsonens første indbyrdes duel 17. juli 2011 sluttede uafgjort med Jeppe Curth og igen Lasse Nielsen som målscorere i 2-2 kampen i Brøndby.

- at AaB ikke har tabt til Brøndby I.F. i de seneste tre Superliga-møder.

- at AaB til gengæld ikke har vundet over Brøndby I.F. på Nordjyske Arena, siden den tredje DM-titel blev sikret 15. maj 2008 med en 2-0 gevinst efter et selvmål og en fuldtræffer af Kasper Risgård.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Lasse Nielsen (2 mål) også Rasmus Würtz (4), Jeppe Curth (3), Anders Due (2), Thomas Augustinussen (2) og Patrick Kristensen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superliga-kamp mod Brøndby I.F.

- at søndagens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen aldrig tidligere har dømt en dyst mellem de to klubber.

- at Brøndby I.F. er uden sejr i sine seneste tre Superliga-udekampe, og at det faktisk kun er blevet til point til de blå-gule i fem ud af de seneste 12 Superliga-udekampe, heriblandt kun en sejr. 

- at der er gode chancer for point, hvis AaB scorer kampens første mål, idet Brøndby I.F. ikke siden sæsonen 2008/09 har formået at vende 0-1 på udebane til efterfølgende sejr.

- at AaB’s to hidtidige Superliga-hjemmekampe på datoen 6. maj har givet sejre over AB og Lyngby Boldblub.

- at AaB senest var i aktion 6. maj, da det i 2011 blev 2-1 på Nordjyske Arena over Lyngby Boldklub efter AaB-pletskud fra Morten Duncan Rasmussen og Thomas Augustinussen.

- at man i forsalg kan købe billet til morgendagens Superliga-brag her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'