Thomsen tror på AaB-sejr i Odense

12. april 2013 kl. 13:53

Efter mandag aftens sejr over Silkeborg I.F. gælder det således i den kommende weekend et direkte opgør om Superligaens fjerdeplads, som AaB med syv spillerunder igen besætter – et point foran fynboerne.

Nicolaj Thomsen1Klubberne mødtes også 6. marts, hvor det sluttede 2-2 på Nordjyske Arena efter en OB-udligning langt inde i dommerens tillægstid.

- Det bliver en spændende kamp på søndag, og forhåbentlig er vi i stand til at sætte os på OB, som det var tilfældet, da vi mødte hinanden i Aalborg, siger Nicolaj Thomsen til aabsport.dk.

- Vi har tidligere vist, at vi formår at skabe en del chancer, når vi møder OB, og selvom det er en svær opgave, så tror jeg på, at vi kan præstere, så vi også henter de tre point, lyder det fra det 19-årige midtbanetalent, som i indeværende forår har fået masser af spilletid.

- De andre spillere har gjort det nemt at falde til på holdet, og jeg synes, at vi netop har vist en god holdånd, selvom vi i de første kampe ikke fik de point, som vi rent spillemæssigt lå til, siger Nicolaj Thomsen, der foreløbig er noteret for 23 officielle kampe for AaB.

Den ellers målfarlige Nicolaj Thomsen har endnu sin første scoring til gode på førsteholdet, men den kan passende falde i søndagens duel på TRE-FOR Park, som fløjtes i gang kl. 19.00.

'