Due tilbage i AaB-truppen

27. marts 2013 kl. 14:37

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til mødet med AC Horsens, som AaB har besejret to gange tidligere i indeværende sæson.

Due1- Der venter os en svær kamp mod et Horsens-hold, der senest var uheldige med ikke at få point mod FC København, og som generelt set nærmer sig det stærke niveau, der kendetegnede holdet i sidste sæson.

- Hvis vi skal have et brugbart resultat med fra Horsens, så skal vi som minimum matche deres normalt meget høje energi-niveau. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi formår at spille vores normale spil, når vi er i boldbesiddelse, konstaterer Kent Nielsen.

AaB har benyttet turneringspausen til at spille testkamp mod Vejle Boldklub Kolding, som i fredags blev slået 2-0.

- Vi var ærgerlige over at det kraftige snevejr for 11 dage siden fik afblæst vores opgør mod FC Nordsjælland, men vi har trænet godt og fik også spillet en fin testkamp i Vejle, hvorfor vi er optimalt forberedt og har troen på, at vi med en god præstation i morgen også kan få point med hjem, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 29 Rolf Toft og 32 Kasper Pedersen.

Rasmus Thelander er eneste mand på skadeslisten.

'