AaB-Esbjerg kampinformation

3. maj 2014 kl. 08:03

Kampinfo

Spillerunde: 30
Spilledato: Lørdag 3. maj 2014
Kick-off: kl. 17:00
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Alle billetter til kampen, pånær til gæstende fans fra Esbjerg, er udsolgt. Er man fan af Esbjerg og ønsker at købe billet til lørdagens kamp kan dette ske fra billethuset i Nordjyske Arenas nord-østlige hjørne fra halvanden time før kampstart.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billet-relaterede problemer kan du på kampdagen henvende dig i receptionen i foyeren og få hjælp fra en time før kampstart.

Bemærk at alle print-selv-billetter skal printes på papir - det er ikke muligt at scanne billetter direkte fra skærmen på smartphones eller tablets.

Twitter

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBEFB - følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Nordjyske Arena åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig halvanden time før kampstart. I størstedelen af boderne inde på Nordjyske Arena kan der anvendes dankort.

Udenfor Weber Tribunen kan du også fra halvanden time før kampstart benytte vores mobile salgsbod. Her kan du også betale med dankort. 

Som sædvanlig kan du i boderne denne dag købe fem fadøl for kun 175 kroner.

I Oddsets bod i det nord-vestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart. Bemærk at Oddset-boden foran Weber Tribunen denne dag ikke vil være til stede.

Fulltime efter kampen

Efter kampen afholdes der som sædvanlig Fulltime i Sportscaféen et kvarter efter kampens afslutning. Mød op og få reaktioner fra spillere og trænere og vær med i konkurrencen om signerede t-shirts og billetter til næste hjemmekamp.

Transport

Ankommer du i bil er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 12 eller du kan tage rute 13 – stoppested Schleppegrellsgade. Herfra er der 2 min. gang til Nordjyske Arena.

Du kan også tage rute 16 – stoppested Anneberghus. Herfra er der 2 min. gang til Nordjyske Arena.

Ankommer du med tog, så stå af ved Aalborg Vestby-stationen. Herfra er der 5 min. gang til Nordjyske Arena. Se køreplaner på denne side.

Parkering

På dette kort kan du se de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Nordjyske Arena:

Parkering vestbyen
(Klik på billedet for at hente en større udgave i PDF-format) 

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-Hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der 5 min. gang til Nordjyske Arena.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. Såfremt pladserne hér er udsolgte, har kørestolsbrugere yderligere pladser på græsset foran A. Enggaard-tribunen.

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes hos AaB’s administration på Hornevej, eller i billethusene på Nordjyske Arena på kampdagen. Vær opmærksom på, at kørestolsbilletterne ikke kan købes online.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

'