Helenius: Godt at være i gang igen

Helenius: Godt at være i gang igen

16. januar 2013 kl. 13:58, af Martin Stigaard Skammelsen

Nicklas Helenius og AaB-truppen er i fuld gang med anden uge af opstartstræningen. Samtidig venter en spændende tur med Ligalandsholdet lige om hjørnet.

Udebane_ny_Helenius2Den populære angriber gav efter dagens træningspas følgende vurdering af opstarten indtil videre:

- Det er selvfølgelig hårdt at komme i gang igen, det ved man, men nu er det tredje gang vi har en opstart med Kent, så vi ved hvad det drejer sig om.

- Samtidig er det også dejligt at komme i gang igen og bevæge sig, og jeg synes der er en rigtig god energi i truppen, ligesom det er tydeligt, at mange gerne vil gøre det endnu bedre end i efteråret, så jeg tror på vi bliver endnu bedre i forårets kampe.

Men hvad er så det bedste og det værste ved den hårde vintertræning?

- Det værste ved at starte op igen? Det må uden tvivl være biptesten efter kun halvanden dags træning, den er lidt irriterende. Det bedste er til gengæld bare at komme i gang igen, at komme ud og bevæge sig, og ja, bare det at spille fodbold hver dag – det er jo det man gerne vil, lyder det videre fra Helenius, der tirsdag i næste uge sætter kursen mod Arizona i USA med Ligalandsholdet.

- Mit mål på turen er at få spilletid i begge de kampe vi skal spille i USA og så selvfølgelig vise mig frem. Det er klart nu hvor Bendtner er skadet så er der åbnet lidt op for pladserne på A-landsholdet, så det gælder om at gøre det godt, forklarer AaB’s nummer 11, der også deltog på sidste års ligalandsholdstur til Thailand.

- Ja det er rigtigt, jeg var også med sidste år sammen med Lasse (Nielsen, red.) og Lucas (Andersen, red.), så jeg ved hvordan det er at være af sted og hvad det handler om.

- I år er der igen to holdkammerater med og jeg synes det er fortjent at de begge er udtaget. Dalle (Henrik Dalsgaard, red.) har gjort det rigtig godt på højre back, og det er vel kun Lars Jakobsen der kan siges at have gjort det bedre, så jeg synes det er fuldt fortjent.

- Det samme gælder for Kusk, der er ikke mange kantspillere i Superligaen der har gjort det bedre end ham, så det er også helt fortjent han skal med, afrunder Nicklas Helenius, der sammen med holdkammeraterne har yderligere tre træningspas i denne uge.

Relaterede nyheder:

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendarAaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere