AaB forlænger med Kent Nielsen

10. januar 2013 kl. 10:12

AaB har forlænget aftalen med cheftræner Kent Nielsen til 30. juni 2015.

Kent Nielsen7Kent Nielsen blev ansat i en kritisk periode i efteråret 2010 og var i den daværende sæson stærkt medvirkende til at redde AaB’s eksistens i Superligaen.

I sidste sæson hævede AaB sig i tabellen med en syvendeplads som slutfacit, mens et flot efterår i indeværende sæson har resulteret i, at AaB overvintrer på en tredjeplads efter 19 spillerunder.

AaB-direktør Lynge Jakobsen glæder sig over forlængelsen med Kent Nielsen:

- Det har hele tiden været vores førsteprioritet at forlænge med Kent, og vi er meget tilfredse med, at det nu er faldet på plads.

- Kent har med sit hårde arbejde og disciplin gjort et fortrinligt stykke arbejde i AaB. Vi er igen en del af Superligaens bedste halvdel, hvilket er skabt med en seværdig spillestil og flere sprudlende talenter i truppen, siger Lynge Jakobsen. 

51-årige Kent Nielsen er ligeledes glad for forlængelsen:

- Der skal ikke herske tvivl om, at AaB også har været førsteprioritet for mig. Jeg er enormt glad for at være her og ser frem til at bidrage til, at vi både stabiliserer os og udvikler os endnu mere, og med vores fundament og talentmasse har vi et fantastisk udgangspunkt. 

- I en økonomisk udfordrende tid kan vi være tilfredse med, de resultater og den udvikling som vi indtil videre har skabt, og det er jeg stolt over sammen med spillertruppen og alle øvrige omkring holdet, fortsat at skulle være en del af, siger Kent Nielsen.  

Kent Nielsen blev i 2006 kåret som Årets Top-Træner i dansk fodbold, og med sin P-licens har Kent Nielsen erhvervet sig den højeste træneruddannelse.

Kent Nielsen var indtil marts 2010 cheftræner for Brøndby I.F., og forinden blev det med succes til en årrække i spidsen for AC Horsens.

Som aktiv fodboldspiller optrådte Kent Nielsen 54 gange på det danske landshold, hvor det absolutte højdepunkt var EM-titlen i 1992. Undervejs i klubkarrieren blev det blandt andet til to danske mesterskaber, to danske pokaltitler samt til 102 kampe i Premier League-klubben Aston Villa.

Kent Nielsen har foreløbig stået i spidsen for Hele Nordjyllands Hold i 80 officielle kampe.

'