AaB-OB udsat til 2013

9. december 2012 kl. 10:14

Lynge-interviewDommer Henning Jensen, Dansk Boldspil-Union, OB, Aalborg Kommune og AaB har sammen truffet beslutningen.

AaB-direktør Lynge Jakobsen udtaler:

- Vi er ærgerlige over at måtte aflyse dagens topkamp, men vi er enige om, at det for alle parter er den rigtige beslutning.

- Vi har naturligvis haft alt muligt beredskab parat i forhold til vores opvarmede bane, men det kraftige snefald og den hårde vind gør det umuligt at holde banen spilbar, siger Lynge Jakobsen.

- Herudover er der ikke mindst hensynet til supportere fra begge klubber, almindelige tilskuere, sponsorer, TV, OB og dommerdelegationen. Når unødig kørsel frarådes, er det ikke forsvarligt samtidig at invitere til fodbold, konstaterer Lynge Jakobsen.

Opgøret i 20. spillerunde vil i stedet blive afviklet på et endnu ikke fastlagt tidspunkt i foråret 2013.

Alle der har købt billet til dagens kamp vil naturligvis kunne overvære den udsatte kamp gratis. Der henvises til nærmere information her på AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk i de nærmeste dage om, hvordan man forholder sig.

I forbindelse med dagens opgør skulle der være taget afsked med Kasper Bøgelund, som indstiller en stor karriere. Kasper Bøgelund vil i stedet blive hyldet på Nordjyske Arena i forbindelse med forårets første hjemmekamp.

'