Würtz i Club 300

22. november 2012 kl. 13:53

Den 29-årige midtbanespiller bliver dermed den blot 15. spiller i historien, som runder 300 officielle optrædener i AaB-dragten.

Rasmus Würtz1- Jeg er selvfølgelig meget stolt over at have spillet så mange kampe for en så stor og traditionsrig klub som AaB, konstaterer Rasmus Würtz over for aabsport.dk dagen før jubilæet på AutoC Park Randers.

- DM-bronzen i 2007 og Europa Cup-kampene mod Auxerre er de foreløbige højdepunkter for mig i AaB, og forhåbentlig kan vi igen på et tidspunkt blande os i medaljekampen og komme ud og spille europæisk.

- Faktisk mener jeg, at vi allerede i denne sæson har en lige så stor chance for medaljer som de øvrige hold i toppen, men det kræver naturligvis både held og hårdt arbejde, og i første omgang er vores fokus at slutte godt af i efterårets sidste tre kampe, fastslår Rasmus Würtz.

I sine foreløbige 299 kampe er det blevet til 18 mål for AaB siden debuten i Esbjerg 28. juli 2002.

Herunder i øvrigt AaB’s opstilling da Rasmus Würtz debuterede med alle 90 minutter på banen i ovennævnte opgør på Blue Water Arena, hvor to scoringer af Michael Silberbauer sikrede AaB en 2-1 sejr:

Jimmy Nielsen, Thomas Bælum, Bård Borgersen, Brian Priske, Allan K. Jepsen, Allan Gaarde (74: Mads Bro Hansen), Rasmus Würtz, Michael Silberbauer (81: Jacob Sørensen), Stefan Bidstrup, Indrek Zelinski, Erik Bo Andersen (79: Christian Christiansen).

Rasmus Würtz har i landsholdssammenhæng spillet ni A-landskampe og 52 U-landskampe for Danmark.

'