Husk legetøj til dagens indsamling

18. november 2012 kl. 09:36

Pølsevognen har foreløbig besøgt både OB og AGF, og i dag er turen kommet til AaB på efterårets ”Tour de Superliga”, der slutter med besøg i Brøndby. 

Her vil pølsevognen fra kl. 12.30-14.00 stå klar foran Nordjyske Tribunen med hotdogs til tilskuere og fans, der ønsker at dele med andre lokalt og globalt. Her kan man blandt andet møde AaB’s klubrekordholder og ambassadør Torben Boye, samt den skadede midtbanespiller Patrick Kristensen, der vil hjælpe med at servere hotdogs fra pølsevognen. 

For at få en hotdog fra pølsevognen skal du:

- Donere et eller flere stykker legetøj – nyt eller brugt og velholdt - til gavn for udsatte børn i Danmark.  

- Give et pengebidrag, der går til mikrolån til mikro-virksomheder i Sydafrika og Indien.

I Odense blev der indsamlet 35 flyttekasser med legetøj, samt 500 kroner til mikrolån, mens man forrige søndag i Århus rundede 17 flyttekasser legetøj og mere end 4.500 kroner til mikrolån. 

Augo udfordrer AaB-fans

AaB-anfører Thomas Augustinussen bakker op om søndagens indsamling og udfordrer det nordjyske fodboldpublikum til at slå både OB og AGF’s indsats: 

- Det er flot, hvad man hidtil har samlet ind i de to andre klubber, men jeg håber og tror, at vi i AaB kan gøre det endnu bedre. 

- Jeg vil selv donere legetøj, der ikke længere bruges af mine børn derhjemme, og vil samtidig opfordre vores tilskuere til at gøre det samme, så legetøjet i stedet kan gøre gavn hos udsatte børn. 

- Ligeledes er også pengebidrag til mikrolån i Indien og Sydafrika vigtige, så vi forhåbentlig kan være med til at løfte en eller flere familier over fattigdomsgrænsen, lyder det fra AaB’s kaptajn, der selv får mulighed for at se nærmere på pølsevognen efter mandagens træning.

Billetter til dagens kamp kan du købe her:

kobilletternu2

'