Due og Thelander på tavlen i AaB-remis

17. september 2012 kl. 17:30

AaB dominerede stort i samtlige 90 minutter og skabte også rigeligt med chancer til en sejr.

Due-ny-2Anders Due bragte allerede i det femte minut AaB i front efter fint bandespil med prøvespilleren Abu-Bakarr Kargbo.

Bare fem minutter senere fik gæsterne imidlertid udlignet efter en uheldig aktion fra AaB-keeper Carsten Christensen.

Der var chancer til både Rolf Toft, Abu-Bakarr Kargbo og Nicholas Gotfredsen, men i stedet bragte viborgenserne sig i front i begyndelsen af anden halvleg på en hurtig omstilling.

Herfra pressede AaB endnu mere på, men først i opgørets tillægstid lykkedes det at udligne, da en fremskudt Rasmus Thelander hamrede læderet i kassen efter forarbejde fra Lukas Spalvis og Abu-Bakarr Kargbo.

Faktisk scorede AaB endnu engang i tillægstiden, men Abu-Bakarr Kargbos fuldtræffer blev tilsyneladende korrekt annuleret.

- Vi leverer en god præstation og skaber også masser af muligheder, men effektiviteten manglede, ligesom vi meget unødvendigt forærer dem halvandet mål, opsummerede assistenttræner Allan Kuhn indsatsen umiddelbart efter slutfløjtet over for aabsport.dk.

Næste opgave for AaB er hjemmekampen mod AGF tirsdag den 25. september.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, 6. spillerunde
AaB-Viborg F.F.  2-2 (1-1)
5. min 1-0 Anders Due, 10. min 1-1 Simon Vetter, 53. min 1-2 Simon Vetter, 90. min Rasmus Thelander.