Kusk: Store forventninger til fredagens kamp

10. juli 2012 kl. 16:08

Unge Kasper Kusk er således godt tilfreds med den opstartsfase AaB har været igennem.

- Det har været en fin opstarts synes jeg. I forhold til foråret har vi fået lagt en del på både taktisk, teknisk og fysisk, og i de tre kampe vi har spillet har formkurven været opadgående hele tiden.

- Godt nok tabte vi i lørdags til Horsens, men vi spillede en godkendt kamp og burde vel have fået uafgjort, lyder det fra Kasper Kusk, der nu ser frem mod fredagens opgør i Århus.

- Vi har store forventninger til kampen og vi glæder os alle rigtig meget. Vi ved det er et svært sted at spille og mod et godt hold, men selvfølgelig går vi efter sejren.

Senest de to hold mødtes blev facit 1-1 i en chancerig og underholdende kamp i Århus.

- I forhold til den kamp kan dysten på fredag godt komme til at ligne den. Begge hold vil gerne køre hurtige omstillinger, så det bliver vigtigt for os at stå godt i forsvaret og ellers være skarpe og udnytte de chancer vi ved vi kommer til, samt naturligvis at holde fokus på at spille vores eget spil.

- Jeg tror i hvert fald det kan blive en underholdende tju-bang kamp, og hvis nogen af vores fans overvejer at tage ned for at støtte os kan de roligt gøre det, for det er et topmotiveret AaB-hold der møder op, afrunder Kasper Kusk, der kan se frem til en enkelt træningspas torsdag inden fredagens dyst på NRGI Park i Århus, hvor kampstart er kl. 18.30.

'