AaB glæder sig til stor udfordring

27. juli 2012 kl. 13:57

Det er således et AaB-mandskab med fire point for to kampe, der lørdag gæster FC København til tredje runde i Superligaen. Cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret i Parken:

- Vi glæder os meget til en af de største udfordringer i dansk fodbold, nemlig at møde FCK i Parken. Det gør vi på baggrund af egne resultater og præstationer og går derfor ind til kampen fyldt med selvtillid, men ikke overmod.

- Vi er tilfredse med pointhøsten, samt dele af vores eget spil i de første to kampe. Dog er vi også ambitiøse og selvkritiske og ved vi kan gøre tingene bedre. For at få point med hjem skal vi derfor ramme vores topniveau, men vi har en god tro på det kan lade sig gøre.

- Spillemæssigt skal vi spille med stort mod og turde have bolden, samt træffe de rette beslutninger, mens vi i forsvaret skal være opmærksomme på især FC Københavns kantspil, hvilket bliver en udfordring for os.

- Vi plejer at få god støtte i Parken, hvilket også vil hjælpe os i morgen, og som sagt er det en kamp vi glæder os meget til, lyder det fra cheftræner Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 spillere til opgøret:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Lucas Andersen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 22 Carsten Christensen, 26 Rasmus Thelander og 29 Rolf Toft.

Kayke og Nicolaj Thomsen er begge ude med skader, mens Kasper Bøgelund ikke er udtaget på grund af nært forestående familie-forøgelse. 

'