AaB-reserver vendte 0-2 til 4-2

17. april 2012 kl. 18:21

I sidste sæson hentede AaB DM-sølv i turneringen, og med kun tre spillerunder tilbage i indeværende sæson er AaB nu et point foran FC Midtjylland og tre point foran Brøndby I.F. og SønderjyskE på de næste pladser.

Lasse mod OB 2I en generelt meget jævnbyrdig match var der tirsdag eftermiddag ellers ikke meget, der pegede i retning af en AaB-gevinst, da gæsterne midtvejs i første halvleg bragte sig foran med to mål inden for et par minutter.

Først kiksede AaB-målmand Carsten Christensen en tæmning af en tilbagelægning og begik i næste øjeblik straffespark, da en Esbjerg-spiller nåede at prikke bolden.

Knap havde AaB givet bolden op, før den var gal igen, da Lasse Nielsen blev fanget af en dyb stikning, som vestjyderne sikkert omsatte til 2-0.

AaB’s reducering kom efter godt en halv time, da Kayke sørgede for et flot oplæg til Lukas Spalvis, der klinisk helflugtede i netmaskerne.

Udligningen til 2-2 kom, da anden halvleg var ni minutter gammel, hvor Pól Jóhannus Justinussen steg til vejrs og stødte Anders Dues hjørnesparksbold over stregen.

Dermed jagtede AaB nu sejren, og føringsmålet kom efter 74 minutter, hvor en præcis frisparksbold fra Kayke blev headet på tværs af Pól Jóhannus Justinussen, så indskiftede Glenn Schreiber kunne pande AaB i front.

Nicolaj Thomsen spillede en overbevisende anden halvleg på den centrale midtbane, og Thomsen var også oplægger fire minutter før tid, hvilket Kayke elegant udnyttede til slutfacit 4-2.

Næste opgave for AaB er udekampen mod FC Midtjylland 30. april.