AaB jagter Lyngby-revanche

9. marts 2012 kl. 14:49

Efter en stærk præstation åbnede AaB i sidste weekend foråret med 1-1 mod FC København, og nu venter endnu en hjemmekamp, når Lyngby Boldklub kommer på besøg.

Kent3Lyngby-mandskabet startede foråret med en 2-1 sejr hos FC Midtjylland, og AaB tabte i september med de samme cifre, da Lyngby Boldklub senest gæstede Energi Nord Arena.

- Vi forventer en tæt kamp på søndag, men vi har givet os selv en god start på foråret, og den er vi meget opsatte på at bygge videre på, fastslår Kent Nielsen.

- Med taktisk disciplin, kompakt forsvarsarbejde og dygtige omstillinger endte Lyngby med at vinde fortjent over Midtjylland, og generelt set har Lyngby udviklet sig til at være et svært hold at slå.

- Med den sædvanlige flotte opbakning fra lægterne er vi imidlertid også en vanskelig modstander for de fleste, og det er vores ambition at løfte vores spil yderligere i forhold til FCK-kampen, konstaterer Kent Nielsen.

AaB udtager umiddelbart efter træningen lørdag formiddag den endelige trup, som efterfølgende vil blive offentliggjort her på aabsport.dk.

Det er dog en kendsgerning, at Kasper Bøgelund og Nicolaj Thomsen er ukampdygtige i den kommende spillerunde.

8.100 billetter er allerede nu ude til dysten søndag kl. 14.00, og du kan i forsalg sikre dig en billet her.

'