Vidste du om AaB og AGF...

1. december 2012 kl. 10:41

- at i AaB’s 12 seneste Superliga-hjemmekampe mod AGF er det kun blevet til to nederlag, hvorimod AaB har opnået syv sejre og spillet tre uafgjort.

Jeppe Curth3- at der næsten er garanti for tre point til en af klubberne mandag aften, idet AaB kan tangere Superliga-klubrekorden på 15 kampe i træk uden uafgjort (maj-september 2001), og AGF kan øge sin igangværende Superliga-klubrekord til 15 udekampe i træk uden uafgjort.

- at AaB og AGF senest mødte hinanden 13. juli i sæsonpremieren i indeværende sæson, hvor det sluttede 1-1 i Aarhus efter en sen AaB-udligning af Jeppe Curth.

- at AaB’s seneste sejr på Nordjyske Arena over AGF er fra 24. juli 2011, hvor Mathias Wichmann og Chris Rolfe scorede i 2-1 gevinsten.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jeppe Curth (6 mål) og Mathias Wichmann (1) også Nicklas Helenius (1 mål), Lasse Nielsen (1) og Thomas Augustinussen tidligere været på måltavlen for AaB i en Superliga-kamp mod AGF.

- at mandag aftens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, som AaB indtil videre ikke har det godt med rent resultatmæssigt, idet de fire tidligere Superliga-kampe med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer er endt med tre nederlag og kun en sejr.

- at hvis AaB besejrer AGF, vil det være AaB’s 11. sejr i sæsonen, hvilket AaB – i tiden med 33 spillerunder – kun har præsteret på dette tidspunkt i sæsonen i 2007/2008.

- at AaB ikke siden sæsonen 2008/2009 har vundet en Superliga-kamp i december. De efterfølgende tre sæsoner har budt på tre nederlag.

- at AaB er sæsonens bedste klub målt alene på resultatet i anden halvleg, hvorimod AGF er sæsonens bedste klub målt alene på resultatet efter første halvleg.

- at AaB kun én gang tidligere i historien har været i aktion på datoen 3. december, hvilket skete i 2011, hvor det blev til et nederlag på 4-2 på udebane mod Silkeborg I.F.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'