Vidste du om HB Køge og AaB...

16. marts 2012 kl. 14:00

- at AaB har vundet samtlige tre tidligere Superliga-udekampe mod HB Køge med mindst tre overskydende mål.

- at AaB senest var på besøg i Herfølge 27. august 2011, hvor scoringer fra Rasmus Würtz, Henrik Dalsgaard, Nicklas Helenius og Anders Due sørgede for en 4-1 sejr.

Anders Due2- at fra den nuværende AaB-trup har udover de fire ovennævnte spillere også Jeppe Curth en enkelt gang været på måltavlen for AaB i en Superliga-kamp mod HB Køge.

- at HB Køge i sidste weekend vandt 1-0 over Silkeborg I.F., men at klubben endnu aldrig har formået at vinde to Superliga-kampe i træk.

- at hvis AaB får scoret mod HB Køge, vil det være første gang i knap tre år (siden marts-juli 2009), at AaB scorer i otte Superliga-udekampe i træk.

- at Nicklas Helenius mandag kan spille sin Superliga-kamp nr. 50 i sin officielle optræden nummer 54 for AaB.

- at Anders Due samme aften kan spille sin Superliga-kamp nr. 100 for AaB i sit 122. officielle opgør for klubben.

- at AaB ikke har tabt nogen af de fire tidligere Superliga-kampe spillet den 19. marts (tre sejre og en uafgjort).

- at AaB senest var i aktion på datoen 19. marts, da det i 2008 blev til en 2-1 gevinst på udebane mod AC Horsens.

- at såfremt HB Køge ikke scorer i mandag aftens opgør, kan AaB-målmand Nicolai Larsen opnå sit femte clean sheet og første back-to-back clean sheet efter nullet i søndags mod Lyngby Boldklub.

- at HB Køge er kommet bagud i 33 Superliga-kampe, og at holdet i disse kampe aldrig formået at vende udviklingen til sejr.

- at dommer Lars Christoffersen for anden gang skal dømme et opgør mellem de to klubber. Første gang var 2. august 2009, hvor AaB sejrede 5-0 på SEAS-NVE Park.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'