Marshall mindet med manér

25. juli 2011 kl. 09:19

Marshall mindet 2Opgøret på Energi Nord Arena blev således indledt med et rørende øjeblik, da begge hold, samt de 9.737 tilskuere holdt et øjebliks stilhed foran et flot banner af Dennis Marshall, lavet af AaB Support Clubs tifogruppe.

I løbet af kampen blev både Mathias Wichmanns scoring til 1-0, samt Chris Rolfes mål til 2-0 dedikeret til den afdøde holdkammerat og hans hustru Arianna.

- Da vi før kampen stod på banen foran det flotte banner bragte det en masse minder frem. Jeg kan ikke tale på hele holdets vegne, men for mig personligt gav det en ekstra motivation til kampen, en følelse af at vi kæmpede for mere end bare et resultat, fortæller Chris Rolfe mandag morgen til aabsport.dk og uddyber:

- Målet til 2-0 er et mål jeg aldrig vil glemme på grund af betydningen af dagen. Jeg er sikker på Dennis ville have elsket det mål, og havde han været der ville han uden tvivl have grinet og jublet over sådan en detalje.

- De to pegede fingre mod himlen efterfølgende var naturligvis for at dedikere målet til ham og Arianna, samt til deres familier, afrunder Chris Rolfe.

'