Hele Nordjyllands Hold

14. juli 2011 kl. 14:03

Således vil AaB i løbet af efteråret fortsætte forårets aktivitetsniveau uden for banen, blandt andet via en ny rundtur i regionen, hvor nordjyderne kan møde hele AaB’s spillertrup.

Dette sker når man tre gange i de kommende måneder gæster nordjyske byer og klubber for at træne eller spille reserveholdskampe.

- Vi er meget bevidste om, at AaB er hele Nordjyllands hold, og med det følger også et stort ansvar for at komme ud og møde de mennesker og fans der støtter os, forklarer sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- I foråret viste hele Nordjylland, at man står sammen om AaB. Det kunne ses og mærkes til kampene på såvel hjemme- som udebane, hvor vi fik en meget flot opbakning, noget der uden tvivl var en vigtig faktor i vores forbliven i Superligaen.

- Det samme var også tilfældet når spillerne var ude og træne i regionen, hvor vi alle steder fik en meget flot modtagelse og opbakning. Derfor vil vi gøre hvad vi kan for fortsat at være udfarende og nærværende i forhold til de mange nordjyder der har en interesse i AaB, lyder det videre fra Lynge Jakobsen.

De tre besøg er endnu ikke endelig planlagt, men vil blive annonceret her på aabsport.dk så snart de ligger fast. Til disse vil man kunne møde AaB’s spillere, få autografer, møde AaB’s maskot, deltage i konkurrencer, samt få en goodiebag med lækkerier fra AaB’s samarbejdspartnere.

 

”Hele Nordjyllands Hold” på TV og Facebook

”Hele Nordjyllands Hold”-budskabet understøttes af en TV- og radiokampagne, der op til hver hjemmekamp på Energi Nord Arena vil opfordre alle fodboldinteresserede i Nordjylland om at støtte AaB til sejre på Energi Nord Arena.

Ligeledes vil der i løbet af efteråret også komme specielle tilbud i forbindelse med udvalgte hjemmekampe, f.eks. på mad/drikkevarer, billetter, merchandise o.l.

Information om de forskellige tiltag og events, samt billeder m.m. vil også kunne ses på Facebook, hvor man også kan vise sin støtte til AaB og dele sine fotos og oplevelser med andre AaB-fans.

Se ”Hele Nordjyllands Hold” filmen herover og vis din støtte til AaB på den officielle Facebook-side på www.facebook.com/aabfodbold

'