AaB vil godt fra start på hjemmebane

22. juli 2011 kl. 13:34

Kent3Således giver AaB’s cheftræner fredag eftermiddag følgende vurdering af hvad der venter søndag:

- Det er første hjemmekamp efter Dennis Marshall omkom, hvilket naturligvis skal markeres både på banen og tribunerne.

- Rent sportsligt står vi overfor en udfordring mod et AGF-hold, som det engang imellem kan være lidt misvisende at omtale som oprykkere. Selvom klubben naturligvis er det rent faktuelt, så er det på alle andre parametre et hold med så meget erfaring og talent, at der nok er flere andre Superliga-klubber der er lille smule misundelige.

- AGF fik en fin start på sæsonen, og har uden tvivl fået masser af optimisme, hvilket gør det til et svært opgør for os. Jeg forventer mig en kamp med mange nærkampe, høj intensitet og masser af tempo.

- Spillemæssigt skal vi både offensivt og defensivt ramme samme niveau som i kampen mod Brøndby, hvor vi stort set var tilfredse med indsatsen, selvom vi ærgrede os over kun at få det ene point.

- Vi er meget fokuseret på, at vi på Energi Nord Arena skal være bedre end tilfældet var i den seneste sæson. Det er nøglen til at skabe gode resultater, så det er vigtigt at komme godt fra start på hjemmebane.

- Det gode samspil mellem tilskuere og spillere fra foråret skal genfindes, for der skal ikke være tvivl om, at det var ved fælles hjælp at vi stadig spiller med i Superligaen, afrunder Kent Nielsen, der efter lørdagens træning udtager spillertruppen til søndagens kamp.

Denne vil efterfølgende kunne ses her på siden.

'