Fanpanel

Fanpanel

Vil du være med at til udvikle AaB?

AaB ønsker at styrke dialogen fans og klub imellem, dette gør vi blandt andet ved at etablere fire fanpaneler i starten af den nye sæson 2015/16.

De fire fanpaneler kommer til at dække over følgende områder: sikkerhed, stemning, stadionoplevelse og merchandise

Det er ikke afgørende om panelerne består af tre, fem eller 10 personer, men mere at de personer som deltager har lyst, indsigt og kompetencer til at hjælpe med at videreudvikle AaB indenfor netop disse områder.

Målet er at viderebringe ideer/eksempler direkte fra fans til klubben, ligesom der på møderne vil blive diskuteret konkrete eksempler fra klubben til fans.

Du vil naturligvis også kunne ansøge om at komme med i flere paneler, hvis du brænder for flere af disse emner. Du finder formularen herunder, som ikke tager mange minutter at få sendt afsted.

Som udgangspunkt mødes diverse paneler én gang pr. halvsæson, mens der efter behov kan indkaldes til ekstraordinære møder alt efter behov og relevans.

Ansøgningsfristen til fanpanelerne i sæsonen 2015/2016 var mandag d. 3. august, hvorefter ansøgningerne vil blive behandlet og panelerne vil blive udpeget.

Vi ønsker at panelerne er repræsenteret fra et så bredt udsnit af AaBs fanscene som muligt. Hvad end du er medlem af en officiel eller uofficiel fraktion, sidder på Weber Tribunen eller står på bag målet, om du har sæsonkort eller ej, så er du velkommen til at ansøge om at komme med i fanpanelet.

Sammen er vi AaB – Hele Nordjyllands Hold! 

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendar


  • HNH logo box

AaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere